Team Tasty

Een gezonde levensstijl en bewust zijn van wat je eet en drinkt. Hein Vermanen, Behrooz Tanori en Boy Michaelidis kennen niet anders. Maar even snel iets te eten scoren in Amsterdam als dit je standaard is, was tot nu toe onmogelijk voor de drie vrienden. Dan maar zelf doen. Na drie jaar voorbereiding komen in Dam Tasty hun kennis van gezonde voeding, de beste ingrediënten, de lekkerste gerechten en een kleurrijk interieur samen.

Ze kiezen voor Amsterdam omdat die hun thuis is. Een stad waar veel culturen en keukens samenkomen en waar mensen een druk leven leiden. Buiten de deur eten of even snel iets bestellen is er aan de orde van de dag.

Lees hun verhaal

Hein is ondernemer in hart en nieren die graag projecten van scratch opstart. Zijn ondernemerscarrière begint als hij als netwerkmarketeer een uitgebreid netwerk opbouwt in meer dan veertig landen. Hierna duikt hij de financiële markt in en zet een aantal bedrijven op die hij continu uitbreidt.

Ondertussen is Hein een fervent sporter en ontwikkelt hij een passie voor voeding. Als je gezond wil leven, moet je gezond eten. Die gezonde levensstijl is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor de geest. Vanuit deze passie begint hij samen met zijn vriend Behrooz Tanori en Boy Michaelidis aan een nieuw ondernemersavontuur. Het idee begint vorm te krijgen als hij samen met Behrooz spart over een onderneming waarvan ze denken dat dit nog niet bestaat. Een zaak waar je gezond kan eten, maar niet saai is. Na twee jaar zijn de ideeën van de twee vrienden concreet geworden en openen ze, samen met een derde partner Boy, Dam Tasty aan de Zeilstraat in Amsterdam.

Ondernemerschap en sport, dat is waar het werkende leven van Behrooz om draait. Hij combineerde zijn sportachtergrond (Centraal Instituut Opleiding Sportleiders en sportmarketing) met het ondernemerschap al vroeg als hij zijn eigen online coaching- en personal training-bedrijf opzet. Hij heeft de smaak te pakken en is hierna betrokken bij verschillende projecten en nieuwe bedrijven.

Bij zijn gezonde levensstijl hoort gezonde voeding. Maar als hij daarnaar op zoek is in Amsterdam, vindt hij niet waar jij behoefte aan heeft: gezond, maar ook snel en vooral lekker. Samen met zijn vriend Hein Vermanen begint hij te dromen over een eigen zaak en werken ze hun plannen uit tot Dam Tasty. Een plek waar gasten terechtkunnen voor gezonde maaltijden, zonder dat het saai is. Lekker funky, kleurrijk en gezond. Amsterdam is altijd in beweging en haar inwoners eten graag buiten de deur of bestellen voor thuis. Ze staan open voor nieuwe concepten en ontdekken graag nieuwe plekken en keukens. Behrooz wil samen met Hein en Boy Michaelidis laten zien dat een gezonde levensstijl en gezond eten leuk en makkelijk kan zijn. En vooral vers en lekker.

Als zoon van een Griekse horecaondernemer, worden gastvrijheid, ondernemen, teamwork en koken hem met de paplepel ingegoten. Maar Boy ontwikkelt ook een passie voor sport en gezonde voeding. Die combinatie helpt hem om een balans te vinden in de lange dagen en nachten werken in de horeca; intensieve workouts in de sportschool geven hem de energie en motivatie die hij nodig heeft. Maar hij leert ook dat sporten helpt om mentaal moeilijke periodes door te komen. Daarop

besluit Boy zijn ervaring met anderen te delen en wordt coach voor mensen die zowel fysiek als mentaal fit willen worden. Hij motiveert en stelt sport- en voedingsschema’s op voor zijn trainees, een expertise die hij ten volle benut als hij wordt gevraagd om mee te doen met Dam Tasty. Samen met Hein Vermanen en Behrooz Tanori finaliseert Boy het concept en opent hij Dam Tasty, waar sport, gezond leven en vooral lekker eten en drinken samenkomen.